Nadat eerder Tri2one Coaching al een mooi gebaar maakte naar triatleten, door gratis alternatieve zwem-, kracht- en coretrainingen aan te bieden, doet TrueKinetix nu ook een duit in het zakje. Terwijl sportscholen sinds de lockdown noodgedwongen deuren moesten sluiten, maakt TrueKinetix het namelijk mogelijk om dan maar gewoon thuis te fietsen, ook voor mensen die zelf geen indoor bike hebben.

Daar betalen mensen logischerwijs wel voor. “Sinds de lockdown, krijgen we ontzettend veel vraag naar het in december gelanceerde TrueBike Flex Abonnement’. Dit biedt mensen de kans om de TrueBike te huren in de maanden dat zij de smart bike het meeste nodig hebben. We ontvangen bestellingen van mensen die een oplossing zoeken, nu de sportscholen voorlopig gesloten blijven. Ze zoeken een manier om fit te blijven tijdens de wintermaanden”, aldus oprichter Bas van Rens.

Voor een bedrag van 170 euro per maand kunnen atleten de TrueBike huren. Daar komt nog een ‘set-up’ fee, verzending en borg bovenop. Bij eventuele aanschaf, krijg je negentig procent van de betaalde abonnementskosten korting. Wel dien je minimaal drie maanden te huren. Alle informatie over het TrueBike Flex Abonnement vind je hier terug.