Terwijl 3athlon en TrueKinetix op dit moment een mooie winactie hebben lopen, waarbij je voor drie weken gratis een TrueBike kunt winnen om thuis op je gemak te proberen, zet het Nederlandse bedrijf meteen ook een volgende stap binnen de triathlonwereld; het is hoofdsponsor geworden van Tri Amsterdam en tegelijkertijd ook Bike Course Sponsor van de overige wedstrijden binnen Tri Hard Series.

Tri Amsterdam is met jaarlijks meer dan duizend deelnemers de grootse race binnen het portfolio van Tri Hard Series en wordt dit jaar op 19 juni gehouden. Atleten kunnen kiezen uit een Midden Afstand, Standaard Afstand en Sprint Afstand. “Wij vinden het heel gaaf om via Tri Hard Series weer intensief betrokken te zijn bij de triathlonsport. Het is voor mij – en TrueKinetix – allemaal begonnen uit de behoefte om prettiger en nuttiger te trainen voor, onder andere, de wedstrijden van Tri Hard Series”, aldus TrueKinetix-founder Bas van Rens. “Door deze samenwerking kunnen we nog meer mensen helpen fitter en beter voorbereid aan de start te staan van deze gave wedstrijdserie.”

Jefry Visser legt namens Tri Hard Series uit. “Het is mooi om te zien hoe een Nederlands bedrijf als TrueKinetix de strijd aan gaat met internationale giganten als Tacx en Wahoo en dat meer dan succesvol doet. We vinden het dan ook een verrijking voor onze wedstrijdserie om hen als sponsor aan onze wedstrijden toe te voegen. We horen ontzettend veel goede verhalen over de TrueBike. Zowel van profatleten als minder ervaren triatleten, die allemaal aangeven nu ook indoor het maximale uit hun fietstrainingen te kunnen halen.”

Naast Tri Amsterdam organiseert Tri Hard Series ook wedstrijden in Almere, Huizen, Lelystad, Nijmegen en Rotterdam.