Het blijft – in ieder geval voor veel triatleten – een haast oneindige zoektocht: hoe vind je nu eigenlijk het wetsuit dat het beste bij jou past? Het liefst doe je geen enkele concessie: je trapt je wedstrijden het liefste zo snel en comfortabel mogelijk af én je komt bij voorkeur zo relaxed mogelijk terug uit het water. De wetsuit testdagen van triathlonaccessoires.nl helpen jou op een laagdrempelige én efficiënte manier om het juiste wetsuit te vinden. 

Maar liefst dertien wetsuit testdagen worden er dit jaar georganiseerd door triathlonaccessoires.nl, te beginnen op 5 maart in Maastricht en op 21 mei is de laatste in Vught. De testdagen zijn verspreid over Nederland én België en vinden verder plaats in onder andere Aalsmeer, Antwerpen, Heerenveen, Leuven, Dordrecht, Utrecht, Nijmegen, Meer, Amstelveen en Kinrooi. Het volledige schema vind je hier:

Tekst gaat verder onder afbeelding

Vrij toegankelijk en vrijblijvend

Extra mooi: de wetsuit testdagen zijn vrij toegankelijk en vrijblijvend. Je betaalt dus geen entree en bent ook niet verplicht om na afloop een wetsuit aan te schaffen. Atleten kunnen de testdagen zodoende perfect gebruiken om de pakken simpelweg te testen; alle testdagen vinden tenslotte plaats in een zwembad of bij een openwaterplas, zodat je ze daadwerkelijk in het water kunt voelen. In alle gevallen staat er een team aan triathlonexperts klaar om de atleten te helpen bij het vinden van het meest geschikte wetsuit. Wel is het verplicht je even aan te melden voor de wetsuit testdagen en dat kan via de website van triathlonaccessoires.nl en door hier te klikken

Tijdens de wetsuit testdagen van triathlonaccessoires.nl heb je niet alleen de mogelijkheid om verschillende maten uit te proberen, maar is er ook de keuze uit enorm veel verschillende merken wetsuits. Zo kun je onder andere aan de slag met merken als Sailfish, BTTLNS, Aquaman, Zone3 en 2XU. “Zo vind je altijd een pak dat jou op het lijf geschreven is. Zo zoeken we naar de juiste maat, het juiste drijfvermogen en de juiste flexibiliteit.” Naast wetsuits kun je op de testdagen ook allerlei accessoires testen. Daarbij kun je denken aan zwemboeien, zwembrillen en neopreen accessoires.