Het gebeurt niet vaak dat je training kunt krijgen van een wereldberoemde topcoach als Brett Sutton, maar op zondag 2 februari krijg je die kans toch écht. De Australische trainer, die onder andere topatleten als Daniella Ryf, Nikola Spirig, Matt Trautman en James Cunnema onder zijn hoede heeft, geeft dan in Zeist een speciale clinic waarbij er naast gegeven presentaties ook gefietst en gezwommen wordt.

,,De dag is geschikt voor atleten van alle niveau’s”, aldus Mirjam Weerd die samen met Frank Heestermans organisator van de dag is. ,,Het gaat om de filosofie van Trisutto coaching en hoe de methode je overall prestatie kan verbeteren. Je krijgt die dag individuele feedback, de kans om vragen te stellen en twee praktische trainingen die illustreren waar de Trisutto-methode om gaat.”

De clinic vindt plaats in Zeist en kent onderstaand programma. Meer informatie en direct aanmelden via deze link.

Programma:
9.00 uur verzamelen en spullen klaarzetten in de sporthal
9.30 uur introductie Brett Sutton
11.00 uur fietstraining met Brett Sutton, Mirjam Weerd en Frank Heestermans
13.00 uur lunch en aansluitend presentatie Brett Sutton
15.00 uur zwemtraining Brett Sutton, Mirjam Weerd en Frank Heestermans
16.30 uur einde

3athlon geeft twee gratis tickets weg

-Deelname aan de clinic kost 75 euro per persoon. Als je geluk hebt, win je echter een gratis ticket, waar we er morgen in de nieuwsbrief van 3athlon twee van mogen weggeven. Wat moet je doen?

-Zorg dat je bent aangemeld voor de 3athlon nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt iedere donderdag en geeft wekelijks een overzicht van de meest gelezen artikelen. Ben je nog niet aangemeld? Op onze homepagina vind je in de rechterkolom – nadat je een klein beetje naar beneden bent gescrold – de mogelijkheid om je kosteloos te registreren.-Wacht de nieuwsbrief van morgen – 16 januari – af. Daarin zal staan hoe je de gratis tickets kunt winnen!