Als je zoveel liefde voor een sport hebt, is het natuurlijk fijn om die passie te delen met een geliefde. Als die geliefde dan zelf ook nog eens aan triathlon doet, weet je zeker dat je geen rare blikken krijgt wanneer je vertelt hoe lang je soms op de fiets zit of dat je om 6:00 ‘uur s ochtends naar het zwembad gaat. Ook op profniveau zoeken triatleten elkaar geregeld op en zo zijn er heel wat bekende triathlonkoppels. Hieronder vind je achttien foto’s van evenzoveel koppels. Echter ontbreken de bijbehorende namen nog. Wij zijn namelijk benieuwd hoeveel jullie er weten te herkennen!

Stuur een lijstje met daarin zoveel mogelijk namen van deze bekende triathlonkoppels naar tim@3athlon.nl. De nummers staan onder de desbetreffende foto’s. Let op: per foto kun je dus een man én een vrouw noemen. Elke juiste naam levert 1 punt op.

Regels en winnaars

Het opsturen van de lijstjes mag tot aanstaande vrijdag, 7 augustus 2020, 20:00 uur. Op zaterdag 8 augustus 2020 maken wij vervolgens via een artikel de uitslagen bekend, maar ook wie de meeste juiste antwoorden heeft gegeven. We hebben twee prijzen klaarliggen. De twee personen met de meeste antwoorden krijgen óf een 3athlon shirt naar keuze, óf een waardebon van AthleteSportsWorld ter waarde van 20 euro. Wie het shirt krijgt en wie de bon, wordt bepaald op basis van willekeurige loting. Wanneer we een gelijke stand hebben, zullen we de prijzen onder die personen verloten.

Let op: het heeft geen zin om antwoorden in de reacties onder dit artikel te plaatsen. Alleen antwoorden die worden gemaild naar tim@3athlon.nl tellen mee in de uitslagen.

Foto’s: Instagram

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.