In tijden van corona – de afgelopen weken misschien wel de meest gebruikte zin in de media – zijn we allemaal een beetje zoekende. Je zit veel vaker en dus meer thuis en hebt hoogstwaarschijnlijk ook meer vrije tijd. Online zagen we al behoorlijk wat rebussen voorbij komen: complete lijsten waarbij we moesten raden welke film, welk liedje of welke voetballer werd bedoeld. Dat bracht ons op het idee: wij maken ook zo’n lijst, maar dan met nationale en internationale triathlons.

Onderstaand een lijst met 32 rebussen: de één wat cryptischer dan de ander. Diegene die de meeste rebussen weet op te lossen, wint een 3athlon shirt naar keuze. Bij gelijke stand krijgen álle winnaars een 3athlon shirt uit onze webshop. Bij méér dan drie winnaars geven we de eerste drie inzendingen met het juiste totaal antwoorden een shirt.

Wat je moet doen:
-Stuur jouw antwoorden voor donderdag 2 april, 18:00 uur – genummerd – naar tim@3athlon.nl en deel ze vooral niet op social media of met andere deelnemers.

-Op vrijdag publiceren we de antwoorden en de winnaar(s) in artikelvorm. De winnaar(s) krijgt/krijgen daarna persoonlijk bericht per mail.

Let op: we sturen geen antwoord/ontvangstbevestiging op een inzending. Alleen inzendingen die voor donderdag 2 april, 18:00 uur binnenkomen, worden gecontroleerd.