We zitten inmiddels in de eerste week van april en dat kan maar één ding betekenen: de 3athlon x AthleteSportsWorld Maart Competitie zit erop! De afgelopen weken hebben 3athlon.nl-lezers allemaal de kans gehad om hun trainingsgegevens over 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen met ons te delen. In de strijd om prachtige prijzen werd dat massaal gedaan en inmiddels zijn de winnaars bekend!

Die winnaars maken we uiteraard bekend nadat we eerst een aantal van de 3athlon.nl-partners hebben bedankt: zonder Canyon, AthleteSportsWorld, Challenge Almere-Amsterdam en Tri Hard Series hadden we deze prijzen nooit ter beschikking kunnen stellen. Dus: dank daarvoor!

Winnaars klassement

Zoals bekend ging het klassement niet om de snelste tijden, al worden de twee snelste atleten wel in het zonnetje gezet met een door Canyon beschikbaar gestelde Canyon 5 Panel Cap en een Canyon Organic Cotton Swim.Canyon.Run T-Shirt. Bij de mannen is deze mooie prijs gewonnen door Bastian Siemes en bij de vrouwen door Steffi Menzinga.

Overige winnaars

De overige prijzen zijn vergeven op basis van willekeurige loting. “We wilden zoveel mogelijk atleten stimuleren om maart te gebruiken voor het maken van mooie trainingen. Het meedoen was belangrijker dan het noteren van de snelste tijden. Het is leuk dat dat zo goed werd ontvangen, getuige de vele reacties die we hierop kregen, omdat dit het hele idee achter deze competitie was”, aldus 3athlon.nl hoofdredacteur Tim Moria.

Het gratis startbewijs voor Challenge Almere-Amsterdam (afstand naar keuze) gaat naar Jeroen Vos.

Het gratis startbewijs voor Tri Almere of Tri Rotterdam (afstand naar keuze) gaat naar Esther Strijker.

De AthleteSportsWorld cadeaubon ter waarde van 50 euro gaat naar Thomas Heijnen.

De door AthleteSportsWorld beschikbaar gestelde Zone3 Venator-X zwembril gaat naar Anke de Boer – van Genesen.

De 3athlon.nl T-shirts naar keuze gaan naar zowel Jasper van der Meer als Esmee van Belgenwaert.

Het boek ‘40 jaar Holland Triathlon – van pionieren tot Almeerse traditie gaat naar Kees van de Wetering.

*Alle winnaars krijgen in de loop van volgende week een mail over de afhandeling van hun prijs.