Het was eigenlijk al een overwinning dat de Run-Bike-Run in Pijnacker – een crosswedstrijd – vandaag plaatsvond; lang leek het er op dat de organisatie er niet in zou slagen een wedstrijd op de mat te leggen, vooral doordat er te weinig bestuursleden over waren, maar uiteindelijk was het een aantal atleten dat de schouders er gezamenlijk onder heeft gezet en zo toch een wedstrijd wist te organiseren. De race werd vandaag onder koude omstandigheden gewonnen door Wouter Dijkshoorn en Diede Diederiks. 

Bijzonder opvallend is de razendsnelle tijd van Diederiks, die de wedstrijd in 1:23:10 uur op haar naam schreef. Ze was daarmee ruim sneller dan haar twee eerste achtervolgsters: Laura Gorter werd tweede in 1:31:09 en Inez van Hulsen derde in 1:32:06. Maar wat misschien nog meer opviel, was het feit dat Diederiks daarmee vrijwel alle mannen achter zich liet; slechts zes mannen finishten vóór de winnende vrouw.

De eerste man die dat deed, was dus Dijkshoorn. Hij won de wedstrijd in 1:19:44 en had daarmee een kleine marge op zijn eerste concurrent: Ferdinand Oldeman. De runner-up werd tweede in een tijd van 1:20:10. Rienk Engele werd derde in een tijd van 1:21:01.