Met een startveld om je vingers bij af te likken, een groot deel van de wereldberoemde topatleten zal van start gaan tijdens Challenge Miami, kunnen we ons zo voorstellen dat je niks van alle actie wil missen. Over precies een week – namelijk op 12 maart – gaat de pro race van start en je kunt live met alle actie meekijken!

Zowel de pro race als wedstrijden voor Age Groupers zullen live via de Facebookpagina van Challenge Miami worden uitgezonden. Om de duizenden recreanten te zien racen hoef je niet te betalen, terwijl je 1.99 dollar betaalt om de pro’s in actie te kunnen zien. Betaal je ná 9 maart, kost het 2.99 dollar. Heb je weinig verstand van Facebook, maar kijk je wel graag mee? Via deze link vind je de technische details over hoe je dat kunt doen.

Net als Challenge Daytona een paar maanden terug, zal ook Challenge Miami op televisie worden uitgezonden. Mensen met toegang tot NBCSN kunnen op 18, 21 en 22 maart een samenvatting van het event bekijken.

De vrouwen pro’s starten op 12 maart om 19:00 uur Nederlandse tijd. De mannen volgen om 21:15 uur Nederlandse tijd. Hieronder van zowel de mannen als vrouwen het startveld.