Het is een mooie mijlpaal voor AthleteSportsWorld: volgende week woensdag (10 juli) organiseert de triathlonwinkel hun eerste ‘The Community Talks’, waar zoveel mogelijk toonaangevende mensen uit de triathlonindustrie hun verhaal komen doen en waar gasten gratis kunnen aanschuiven. Eerste spreker is niemand minder dan Alex de Boer van De Boer wetsuits.

“In deze eerste sessie vertelt Alex de Boer over zijn ervaringen om het beste wetsuit op de markt te ontwikkelen. De weg van idee tot product en alle uitdagingen en keuzes die daarbij komen kijken”, aldus AthleteSportsWorld over de man die in 1995 zijn eigen bedrijf begon in het distribueren van Ironman wetsuits, maar uiteindelijk dus doorgroeide naar iemand die zijn eigen De Boer wetsuits ontwikkelt, produceert en verkoopt. Diverse topatleten dragen tegenwoordig de wetsuits van de Nederlander.

De eerste The Community Talks wordt uiteraard gehouden in de nieuwe en pas onlangs geopende winkel van AthleteSportsWorld aan de Linnaeusstraat 237 in Amsterdam.

Agenda:

Ontvangst vanaf 19 uur

Start 19.30 uur: presentatie Alex de Boer (45 min) + Q&A

Drinks & bites

Einde 21.30 uur

Het aantal plaatsen voor deelname is beperkt. Meer informatie hier en eventueel direct gratis aanmelden hier.