Sunday , 22 July 2018
Slide background
Slide background
Slide background

Bijzondere races: The Lakesman Triathlon

De Lakesman Triathlon is misschien een iets minder extreme triathlon dan je tot nu toe gezien hebt binnen deze rubriek: je legt immers ‘gewoon’ een Long Distance of een Middle Distance af. De wegen zijn allemaal verhard, er zijn niet bijzonder veel hoogtemeters in het parcours opgenomen en de weersomstandigheden zijn zoals je die van het Verenigd Koninkrijk gewend bent. Afgelopen zondag werd de race gehouden. Waarom lichten we deze wedstrijd dan toch uit? Eigenlijk vooral omdat deze wedstrijd plaatsvindt in een prachtige, haast adembenemende omgeving. Of zoals de organisatie zelf omschrijft ‘a triathlon at one of the most iconic scenes of the UK’.

Kijk onderstaande samenvatting van de 2017-editie maar eens of daaronder de 2018-teaser. Inschrijving voor 2019 is alweer geopend! 

About Tim Moria

Tim Moria
Tim is mede-eigenaar en hoofdredacteur van 3athlon.nl en is zowel beroepsmatig als privé dagelijks met triathlon bezig. In 2011 stond hij aan de start van de Long Distance van de toen nog Holland Triathlon (tegenwoordig Challenge Almere-Amsterdam), in 2018 finishte hij ook Challenge Roth. En daar komt binnenkort ongetwijfeld een derde Long Distance bij!