Het is momenteel misschien wel dé man in vorm, want na overwinningen bij onder andere de Super League Triathlon Arena Games in London én Rotterdam, kijkt iedereen naar de Belgische Marten van Riel. In zijn weg richting de Olympische Spelen zal dat in ieder geval in een BTTLNS-wetsuit zijn, want de topatleet is per direct een samenwerking met het Nederlandse merk aangegaan.

De samenwerking tussen Van Riel en BTTLNS duurt minimaal tot en met 2022 en betekent voor de Belgische topatleet dat hij zijn wetsuit, zwemkleding en -accessoires van BTTLNS krijgt. Van Riel is de laatste tijd sowieso al lekker bezig, want onlangs zette hij ook nog de snelste tijd neer in het Belgische tv-programma ‘De Container Cup’, waarin hij het opnam tegen andere topsporters uit verschillende sporten en verschillende sportdisciplines moest volbrengen. Die snelste tijd raakte hij overigens op het allerlaatste moment alsnog kwijt.

Van Riel geldt momenteel als één van de grootste favorieten voor de Olympische zege. Op papier geldt de Franse Vincent Luis als zijn grootste concurrent. Hieronder een aankondigingsvideo van de samenwerking tussen Van Riel en BTTLNS.