Racen langs het Rode Plein, het Kremlin en andere iconische hoogtepunten van Moskou: tijdens de nieuwste wedstrijd van Challenge Family gaat het gebeuren. Zojuist werd Challenge Moscow gepresenteerd als nieuwste wedstrijd op de Challenge Family kalender: op 18 juli zal daar een Middle Distance worden gehouden, maar staan er ook verschillende side events op het programma.

Alles bij elkaar hoopt Challenge Moscow op zo’n 5500 deelnemers, 100.000 toeschouwers en vooral een prachtig event. “De volledige wedstrijd vindt plaats in het centrum van Moskou. Dit is een unieke kans om onze prachtige stad te zien, terwijl je zwemt, fietst en loopt”, spreekt Elena Krivenkova, hoofd organisatie van de wedstrijd, deelnemers alvast toe. “Jullie kunnen genieten van een concert, een award ceremonie en vuurwerk boven de Moskva River.”

Voor Jort Vlam, CEO bij Challenge Family, is de uitbreiding een mooie stap. “Het is mooi om te zien dat we nog meer internationaal gaan, ondanks deze bizarre tijden. Als atleet is het prachtig als je het racen kunt combineren met het bekijken van de wereld. Een stad als Moskou is voor heel veel mensen een ‘bucketlist-dingetje’.