Challenge Family introduceert met Challenge Anhui haar eerste race op het Chinese vasteland, nadat vorige week ook al een race in Zuid-Afrika aangekondigd werd. De eerste editie zal op 20 oktober 2019 plaatsvinden. ,,We kijken er naar uit om de deelnemers te verwelkomen bij een onvergetelijk evenement”, aldus Race Director Hanju Yu.

Anhui is een provincie met prachtige natuur, waar de atleten kunnen genieten van de meren en het berglandschap. Er zal gezwommen worden in een rivier van de stad Anhui, gevolgd door een gevarieerd fietsparcours. De race wordt besloten op het vlakke loopparcours in Anhui, waar de atleten goed de sfeer van de stad kunnen proeven. Yu: ,, De atleten zullen verwend worden met een prachtig parcours met ongelooflijke uitzichten. Challenge Anhui is de eerste en enige internationale triathlon op het vasteland van China en het is dan ook een voorrecht om bij Challenge Family aan te sluiten.”

Hetzelfde enthousiasme heeft Challenge Family CEO Zibi Szlufcik. ,,Met een constant groeiend aantal Chinese deelnemers aan de Challenge races over de hele wereld, kan ik alleen maar zeggen dat hun geduld beloond wordt. Na een aantal jaar met verschillende ontwikkelingen heeft Challenge Family een voet aan Chinese bodem.”
Naast een Middle- en Long Distance race zullen er verschillende aanvullende evenementen zijn. Het team in China zal hierbij hulp krijgen van hun collega’s van Challenge Asia Pacific en Challenge Taiwan om de race geheel volgens het Challenge Family principe te organiseren: #AllAboutTheAthlete