Net als vorig jaar blikken we ook dit jaar weer graag met jullie terug op de artikelen die het meest op 3athlon.nl werden gelezen. We hebben op basis van de leescijfers een top 30 samengesteld en tot het eind van het jaar – tot en met 31 december om precies te zijn – tellen we terug naar het meest gelezen artikel van 2019. Leuk om te zien dat jullie interesses heel breed blijken te zijn: in de top dertig gaan we van binnenland naar buitenland, van korte naar lange races en van harde feiten tot achtergrondverhalen en reportages.

Vandaag kijken we naar drie artikelen, nummer 30, 29 en 28.

30:

Dit artikel werd al in de tweede week van januari geschreven en gaat over de bekendmaking van een nieuw parcours. Het werd waarschijnlijk zoveel gelezen omdat op het moment van onze publicatie, het parcours nog niet op de website van de organisator stond.

Je leest ‘artikel 30’ hier.

29:

Ook voor het artikel dat nét iets beter werd gelezen dan bovenstaande, blijven we in de beginperiode van 2019. Het gaat in ieder geval om één van de beste atleten die Nederland rijk is en een wel heel bijzonder record!

Je leest ‘artikel 29’ hier.

28:

Eén ding is zeker: ook dit artikel gaat over een wel heel bijzonder record. Niet te vergelijken, behoorlijk extreem en vooral ook heel erg bijzonder!

Je leest ‘artikel 28’ hier.