Het is Black Friday en dat betekent dat je zo’n beetje óveral korting krijgt vandaag. Als consument zijn er slechtere dagen en dus kun je ook als triatleet enorm profiteren. Alle aanbiedingen opsommen is ondoenlijk werk, maar we hebben wel een rijtje met een aantal echte aanraders voor je gemaakt!

Canyon

Zo vaak geeft Canyon geen korting, maar toch willen triatleten graag gezien worden met de prachtige producten van het Duitse bedrijf. Goed nieuws wat dat betreft, want vandaag zijn alle Canyon accessoires met twintig procent afgeprijsd! Je vindt alle aanbiedingen hier. De aanbiedingen zijn tot en met maandag geldig en vanaf 150 euro betaal je ook geen verzendkosten meer!

Tekst gaat verder onder afbeelding

Polar

Een Polar Vantage V2, Polar Grit X of één van de andere modellen van Polar’s sporthorloges aanschaffen? Tot en met aankomende maandag vind je via deze link de hoogste kortingen, die soms oplopen tot zelfs wel honderd euro. Maar liefst zeven horloges in de aanbieding!

Tekst gaat verder onder afbeelding

Challenge Almere-Amsterdam / Challenge Family

Alleen vandaag krijg je tien procent korting op jouw inschrijving voor Challenge Almere-Amsterdam: een voordeligere manier om aan de grootste Long Distance-wedstrijd van Nederland mee te doen is er niet. Kijk je liever over de grenzen? Een heleboel andere wedstrijden binnen het Challenge Family-label bieden ook tien procent korting op je inschrijving aan, dus het loont de moeite om vandaag je wedstrijdkalender definitief vorm te geven. Op zoek naar gear en toffe spullen? In de Challenge Family webshop profiteer je vandaag ook nog eens van twintig procent korting op ál je aankopen.

Tekst gaat verder onder afbeelding

AthleteSportsWorld

Bij AthleteSportsWorld kun je je geluk helemaal niet op; tientallen producten zijn hier momenteel in de aanbieding. Niet allemaal per se vanwege Black Friday, maar onder de streep levert het je een hoop voordeel op. Ben je dus op zoek naar wetsuits, helmen, indoor trainers, brillen, horloges of iets heel anders? Grote kans dat je jouw aanbieding vindt op deze pagina.

Tekst gaat verder onder afbeelding

TRI HARD Series

In Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Huizen of Almere racen? TRI HARD Series geeft tien procent korting bovenop het nu al extra voordelige inschrijftarief! Daarnaast krijg je ook tien procent korting op alle aankopen in de webshop (behalve licenties).

Tekst gaat verder onder afbeelding

3athlon

Last but not least doen we zelf natuurlijk ook mee! Wil jij een mooi 3athlon shirt? In onze webshop heb je de keuze uit verschillende modellen en kleuren, maar alleen vandaag krijg je er twee voor de prijs van één! Als je één shirt bestelt en die bestelling is afgerond, sturen wij je een mailtje waarin je je tweede shirt kunt kiezen. Die voegen we dan kosteloos aan de bestelling toe!