Zo vaak gebeurt het niet dat topmerken als Canyon hun fietsen in de aanbieding doen, dus dat maakt het wellicht extra interessant om de komende dagen even naar de website van het van oorsprong Duitse fietsmerk te gaan. Van 26 augustus – vandaag dus – tot 30 augustus zijn er ontzettend veel fietsen en ook accessoires afgeprijsd.

Daarbij gaat het om de goedkopere ‘instapmodellen’ als bijvoorbeeld de Canyon Speedmax CF 7.0 (van 2999 euro naar 2339 euro) en Canyon Speedmax CF 8.0 (van 3199 naar 2519 euro), maar ook voor bijvoorbeeld de Canyon Speedmax CF SLX 9.0 TT (van 9499 naar 7649 euro). Let op, de prijzen die je hier ziet wijken (in positieve zin) af van wat je via onderstaande link zult vinden, maar bij het afrekenen krijg je namelijk een extra tien procent korting. Ook tussen bovengenoemde modellen vind je nog verschillende fietsen die je nu met een mooie korting kunt aanschaffen. Daarnaast zijn ook accessoires als skinsuits, helmen, t-shirts, pedalen, fietskoffers en indoor trainers afgeprijsd.

Je vindt alle aanbiedingen via deze link.

Eerder dit jaar lanceerde Canyon nog een limited Kona-edition Speedmax CF SLX. Die fiets bekijk je hier. Daarnaast hebben wij de afgelopen weken contact gehad met Youri Zoon en Suzanne Brummel, twee ambitieuze triatleten en Canyon-ambassadeurs. Over Zoon schreven we het volgende artikel en met Suzanne maakten we het volgende filmpje.