on_crutches_cartoon1Op 7 juni wordt ik geoppereerd aan mijn knie. Ik zal een tijdje minder mobiel zijn. Daarom doe ik bij deze een oproep naar mensen die even willen inspringen als fotograaf of reporter op de wedstrijden waar ik niet aanwezig kan zijn, om zo toch de site van de nodige artikels en foto's te voorzien.

Zoals je begin januari in dit artikel reeds kon lezen, heb ik al een tijdje te kampen met een serieus knie letsel. Er is een beginnende vorm van arthrose, dus slijtage, vastgesteld, waardoor ik sinds oktober geen meter meer heb gelopen. Na heel wat onderzoeken en consultaties, ben ik bij Dr. Lagae in Deurne terecht gekomen. Een van de dokters die door de befaamde Dr. Martens is opgeleid. Hij zal op 7 juni een meniscus allograft uitvoeren. Er wordt een nieuwe (donor) meniscus in mijn knie geplaatst. Dit zou verdere slijtage moeten voorkomen. Na de operatie zal ik een 4-tal weken niet mogen steunen en met de auto rijden. De volgede 4 weken zou ik stilaan de knie mogen belasten en met de auto rijden.

Concreet betekent dit ook dat ik gedurende enkele weken niet aanwezig kan zijn op de wedstrijden. Voel je je geroepen om zelf eens als reporter of fotograaf naar een wedstrijd te gaan? Laat me dan snel weten waar/wanneer je dit wil doen, dan kunnen de praktische zaken geregeld worden.