Hij heeft er zelf met geen woord over gerept en gebruikte het dus ook niet als excuus, maar volgens Talbot Cox – Lionel Sanders’ bevriende cameraman – fietste Sanders tijdens Challenge Miami met een bij in zijn schoon. “Ik word gestoken door een bij in mijn schoen”, zouden letterlijk de woorden zijn geweest die Sanders richting zijn vriend schreeuwde tijdens het fietsen. “Het is echt waar. Hij schreeuwde dat toen ik voorbij kwam in de vijfde ronde (atleten fietsten in totaal zeventien rondes, red.).”

Met de wedstrijd achter de rug besloot Cox de grappige situatie toch nog even met de wereld te delen. Althans, grappig…Cox moest er in ieder geval hard om lachen als we zijn Instagram bericht zo zien.

Onder het bericht grapte Cox later nog: “Ik heb tegen Lionel gezegd dat hij het als excuus moest gebruiken voor waarom Jan Frodeno hem versloeg. Hij zei dat alleen Cameron Wurf zoiets als excuus zou gebruiken.” Waarop Wurf reageert: “In tegenstelling tot jou, klein eentje…Heb ik nog nooit een excuus gemaakt voor mijn jammerlijke prestaties.”

Instagramgebruiker ‘Mdsict’ zit overigens met hele andere vragen: “Waarom zou je een bij in je schoen bewaren? Lijkt mij een slechte plek.”

View this post on Instagram

 

A post shared by Talbot Cox (@talbotcox)