Het in november uitgestelde NTB-congres heeft inmiddels nieuwe data: 11, 12 en 14 april. Ondanks dat er op dit moment geen beperkende COVID-maatregelen in Nederland gelden, zal het congres online en dus niet fysiek plaatsvinden.

Het congres zou aanvankelijk, traditiegetrouw, eind vorig jaar plaatsvinden, maar dat ging niet door vanwege het toen net opgeleverde onderzoeksrapport naar de misstanden rondom het NTC. Toen al maakte de NTB bekend dat het congres werd doorgeschoven naar ‘ergens in het voorjaar’.

Dat blijkt nu dus 11, 12 en 14 april. Het congres vindt dan in de avonduren plaats, tussen 19:00 uur en 21:15 uur. “De medewerkers op het bondsbureau zijn momenteel hard aan het werk om een programma met interessante onderwerpen samen te stellen.” Leden met suggesties of ideeën voor een workshop, wordt gevraagd contact op te nemen via info@triathlonbond.nl.

De NTB verwacht in het najaar een nieuwe Algemeen Directeur en nieuw bondsbestuur te hebben en dan een fysiek congres te organiseren.