Veel triatleten maken in het najaar (iets meer) de overstap naar het hardlopen. Even wat minder zwemmen, wat minder tijd op de fiets doorbrengen, maar wel wat vaker en wat langer de hardloopschoenen aan. Zo aan het einde van het seizoen nog een najaarsmarathon meepakken, gebeurt meer dan regelmatig. Als je dat dit jaar ook van plan bent, en hebt gekozen voor de TCS Amsterdam Marathon, kun je je daarin helemaal laten begeleiden door Polar. Doel: het verbeteren van je persoonlijk record.

Dan moet je wel een beetje geluk hebben overigens, want als sponsor van de TCS Amsterdam Marathon biedt Polar namelijk drie hardlopers de kans op onder andere een Polar Vantage V Titan GPS horloge met H10-hartslagsensor, maar ook op vier (conditie)metingen en, eigenlijk nog veel mooier, drie maanden intensieve individuele begeleiding door topatleet en professionele Polar Coah Gert-Jan Wassink. Daarnaast krijg je ook mentale begeleiding van niemand minder dan Erben Wennemars. Verder krijg je de mogelijkheid om iedere week gratis mee te trainen met een talentgroep in Apeldoorn en ligt er een Polar wedstrijdpakket voor de race klaar, inclusief startnummer, startnummerband en outfit.

Wil je meer weten over deze kans, of wil je je direct aanmelden en zo kans maken om één van die drie gelukkige kandidaten te worden? Dat kan via de website van Polar.