Een lekker en voedzaam recept voor een vullende en gezonde couscous maaltijd salade!

Ingrediënten: 
– 250 gram couscous
– 2 kipfilets
– 250 gram champignons
– 1 courgette
– Handvol rozijnen
– 250 gram cherrytomaten
– 1,5 appel
– 200 gram feta
– 1 rode ui
– 2 eetlepels kipkruiden
– Olijfolie
– Eventueel truffel olijfolie

Bereidingswijze: 
Snijd de kip in stukjes, mix dit met een scheut olijfolie en de kipkruiden en laat het even staan. Gaar de couscous met heet water zoals aangegeven op de verpakking. Snijd de courgette en champignons in blokjes en laat de rozijnen wellen. Bak de kip in een pan met wat olie en voeg wanneer het bijna gaar is de courgette en champignons toe. Bak deze tot het gaar is en giet het geheel met alle olie en kruiden over de couscous. Snipper de ui, snijd de feta in blokjes, de cherrytomaten doormidden en verdeel alles over de salade. Schil de appel, snijd deze in blokjes en voeg ook deze – samen met de rozijnen – toe aan de salade en je bent klaar! Zowel koud als semi-warm erg lekker. Eventueel ook lekker met een kleine scheut truffel olijfolie.