Over vijf kilometer lopen, 20 kilometer fietsen en 2,5 kilometer lopen toonden Rody Kroon en Alieke Hoogenboom zich vandaag de sterksten tijdens de RunBikeRun in Pijnacker. Kroon bleef met een tijd van 1:22:56 onder andere zijn twee sterkste concurrenten, Mario Poldervaart (+0:32) en Christiaan Solleveld (+2:24), voor. Bij de dames klokte Hoogenboom met een eindtijd van 1:33:30 de snelste race. De tweede plaats ging naar Diede Diederiks (+1:48) en de derde plek was aan Ilse Nijensteen besteed (+15:35).

Mannenrace
Zij aan zij legden de uiteindelijk drie podium finishers de eerste vijf kilometer af. Op de fiets haakte Solleveld af en zo zetten Poldervaart en Kroon de strijd om de titel samen voort. Kroon trapte de twintig kilometer zeventien seconden sneller weg, waardoor hij met een redelijke marge op zijn achtervolger begon aan het lopen. In exact tien minuten volbracht hij de laatste 2,5 kilometer lopen om vervolgens met een voorsprong van 32 seconden zijn overwinning te vieren.

Vrouwenrace
Met een tijd van 19:45, legde Diederiks de eerste loopronde ruimschoots als snelste af. Met een ruime minuut voorsprong sprong zij dan ook aan de leiding op de fiets. Hoogenboom fietste echter bijna twee minuten harder waardoor deze voorsprong was verdwenen bij aankomst in T2. Ondanks dat Diederiks de afsluitende 2,5 kilometer een halve minuut sneller aflegde, was dit – mede door een paar kostbare minuten die zij verloor in de tweede wissel – onvoldoende om de leiding terug te pakken. Zo tilde Hoogenboom het lint op met een marge van 1:48 minuut op Diederiks.