Op zondag 9 juni vindt Tri Amsterdam plaats: één van de grootste eendaagse triathlons van Nederland en ook dit jaar weer volledig uitverkocht. Reden genoeg voor 3athlon.nl en AthleteSportsWorld om de handen ineen te slaan en op dinsdagavond 4 juni een gratis Social Ride te organiseren: in groepsverband wordt één ronde (45 kilometer) van het fietsparcours van Tri Amsterdam gereden. Gezellig, maar voor deelnemers meteen ook een hele mooie kans het Tri Amsterdam parcours nog even goed te verkennen.

Natuurlijk hoef je geen deelnemer aan Tri Amsterdam te zijn om op dinsdagavond 4 juni mee te rijden met de 3athlon x AthleteSportsWorld x Tri Amsterdam Social Ride. Er wordt vanaf 19:30 uur verzameld in de gloednieuwe winkel van AthleteSportsWorld – gevestigd aan de Linnaeusstraat 237 in Amsterdam en de koude drankjes worden klaargezet – en vanaf 20:00 uur rijden we gezamenlijk naar het startpunt van het parcours (4 kilometer verderop, red.). Vanaf daar fietsen we vervolgens één ronde van 45 kilometer, op een rustig tempo dat voor alle deelnemers te doen is. Desgewenst eerder afhaken mag natuurlijk altijd. Het sociale element en gezelligheid staan voorop.

De route is hier te bekijken en eventueel te downloaden om alvast in je fietscomputer te laden.

Concreet:

Wat: 3athlon x AthleteSportsWorld x Tri Amsterdam Social Ride, 45 kilometer (inclusief aanloopstukje circa 50 kilometer, red.)

Wanneer: Dinsdagavond 4 juni

Tijd: Vanaf 19:30 uur verzamelen aan de Linnaeusstraat 237 (winkel AthleteSportsWorld), vanaf 20:00 uur start fietsronde

Tempo: Het is geen race, maar een Social Ride. We fietsen rustig en houden rekening met het niveau van alle deelnemers. We laten niemand achter.

Deelname: Volledig gratis. Het sociale en gezellige element staan voorop!

Aanmelden:

Wil jij met ons meerijden? Meld je dan even aan via onderstaand formulier, zodat we een inschatting kunnen maken van de opkomst. Daarnaast hebben we dan je mailadres, zodat we je via daar altijd kunnen contacten met betrekking tot extra informatie rondom de Social Ride.

KLIK HIER OM GRATIS AAN TE MELDEN.