Vlak voor de kerst gaf Tri2one Coaching nog gratis oefeningen aan atleten, zodat zij zich ondanks de lockdown, waardoor zwembaden waren gesloten, konden richten op alternatieve zwemtrainingen. Nu de zwembaden wél weer open mogen, heeft het team van Hylke Sietzema een nog mooier cadeau: “We verloten een gratis duo training in onze ‘dubbele’ Endless Pool.”

‘Let’s double the fun’, noemt Sietzema de actie dan ook en logischerwijs is het zeer prettig dat er sinds afgelopen zaterdag weer iets meer mogelijk is. Eerder opende Tri2one Coaching een nieuw filiaal in Amsterdam, met dus onder andere extra ruimte voor een gloednieuwe dubbele Endless Pool, waarin je met gemak naast elkaar kunt zwemmen. “En na deze lockdown staan we alleen maar méér te trappelen om nog meer zwemmers te helpen bij een betere techniek. Natuurlijk was het vervelend dat we door de lockdown van de afgelopen weken extra lang geduld moesten hebben, maar we kunnen nu niet wachten om iedereen te helpen beter te worden in het water.”

Meer informatie over de mogelijkheden vind je hier. Wil je kans maken op de gratis duo training ter waarde van 100 euro? Dan dien je even naar de Facebookpagina van Tri2one Coaching te gaan en onder het bericht van 15 januari een trainingsmaatje taggen. Winnaars worden aankomende dinsdag – 18 januari – bekend gemaakt.