In een zonnig maar fris Arnhem hebben de mannenploeg van Triteam Groningen en de vrouwenploeg van Kijani de winst gepakt tijdens de Team Triathlon Arnhem. Zeker bij de vrouwen gebeurde dat met overmacht, want was het verschil op de eerste achtervolgsters groot.

Alle atleten volbrachten, in teamverband, 475 meter zwemmen, 21 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen en dat kostte het kwartet van Kijani, dat bestond uit Romy Spoelder, Deborah Wissink, Joyce Caro en Maaike Vooren, precies 59:00 minuut. Het zilver was voor de vrouwen van EDOsports, dat na 1:02:45 uur over de streep kwam. Voor deze ploeg kwamen overigens maar drie vrouwen in actie; Eline Thijssen, Astrid van Cauwelaert en Maaike Telkamp. Een ander drietal van EDOsports was ook goed voor het brons; Tessa Witteveen, Samantha Clark en Inge Heus. Dit drietal finishte na 1:05:02.

Namens Triteam Groningen waren het bij de mannen Vincenz Frey, Mario a salvador Sutton, Robin Honebecke en Janco Nolles die als ploeg het snelste waren; na 55:22 minuut pakten zij het goud. Hellas, met Vincent Uytdewilligen, Huub van den Brink, Roel Kwaaitaal en martijn Kornet in de gelederen, finishte als tweede en kwam slechts achttien seconden na het snelste team over de streep. VZC werd derde en gaf iets meer tijd toe; na 56:56 minuut kwamen Rob Kwaaitaal, Erik Wolsing, Thom Delno en Quint Ottens over de meet.

Bij de Team Triathlon Arnhem stonden ook juniorenwedstrijden en Teamcompetities op het programma.