Vorige week kondigden we het al aan: vanwege de grote vraag van atleten zouden we ons boek ’40 jaar Holland Triathlon: van pionieren tot Almeerse traditie’ vanaf deze week via onze webshop verkopen en inmiddels is het zover:  via deze link – onze webshop – kun je zowel de Nederlandse als Engelse variant aanschaffen.

Het boek gaat in vogelvlucht door de veertigjarige historie van de Holland Triathlon – inmiddels Challenge Almere-Amsterdam – en bevat interviews met vrijwel alle winnaars, interviews met jubilarissen, interviews met organisatie, én achtergrondartikelen over alle afgelopen edities. Daarnaast onder andere voorwoorden van auteurs Tim Moria en Romy Louise van Schooneveld, maar ook van Marisol Casado (World Triathlon President) en de Almeerse burgemeester Franc Weerwind. Laatstgenoemde sprak over het boek: ‘Het is prachtig geworden. Dank dat jullie dit mooie verhaal hebben verteld. Het is een aanwinst voor het evenement én de stad.”

3athlon webshop, inclusief het boek ’40 jaar Holland Triathlon: van pionieren tot Almeerse traditie’

Tim Moria en Romy Louise van Schooneveld met hun boek, onder de finishboog van het WK Long Distance bij Challenge Almere-Amsterdam. (Foto: 3athlon.nl)