Saturday , 18 August 2018
Slide background
Slide background
Slide background

Bijzondere races: Wildflower Experience

In de categorie ‘bijzondere races’ hebben we weer een mooie voor je. Al is Wildflower Experience eigenlijk niet zomaar een race, maar meer een compleet weekend met tientallen races, heel veel muziek, workshops, wellness en ga zo nog maar even door. En dat alles aan de Westkust van Amerika. Niet voor niets staat Wildflower Experience bekend als de ‘Woodstock voor triatleten’.

Alles bij elkaar duurt Wildflower Experience 3 dagen. Iedere dag zijn er verschillende afstanden triathlons, maar er zijn ook yogalessen, de nieuwste gear is verkrijgbaar, er is voldoende ruimte om te relaxen in de Wildflower Wellness Spa, je kunt een helikopter tour maken en kayakken. En dan hebben we een stuk of honderd activiteiten nog niet eens genoemd. Op dit evenement komen zo’n 100.000 (!) triatleten af. 

De 2018-editie zit er net een paar weken op, maar je kunt je wel opgeven voor de 2019-editie. Kun je je tot die tijd tegoed doen aan onderstaande foto’s gemaakt door de organisatie! 

About Tim Moria

Tim Moria
Tim is mede-eigenaar en hoofdredacteur van 3athlon.nl en is zowel beroepsmatig als privé dagelijks met triathlon bezig. In 2011 stond hij aan de start van de Long Distance van de toen nog Holland Triathlon (tegenwoordig Challenge Almere-Amsterdam), in 2018 finishte hij ook Challenge Roth. En daar komt binnenkort ongetwijfeld een derde Long Distance bij!