Organisaties introduceerden de afgelopen weken regelmatig andere ‘events’ en uitdagingen dan gebruikelijk. Ironman houdt atleten bijvoorbeeld al weken zoet met Ironman VR en nu komt ook Challenge Family met een nieuw concept: ‘Challenge@Home’. Atleten zullen de komende tien weken worden uitgedaagd om iedere week een nieuwe Challenge te volbrengen, telkens gerelateerd aan één van de Challenge Family evenementen.

Wat de Challenges precies zijn, is nog niet bekend. De eerste overigens wel, want Challenge Family maakt iedere donderdag een nieuwe Challenge bekend op haar Facebookpagina en gisteren was het dus de beurt aan de eerste: ‘Train met je familie. Of je nu gaat zwemmen met de kinderen, hardlopen met je partner of fietsen met je ouders: laat ons je supporters zien door een selfie te maken terwijl je dit weekend aan het trainen bent.”

Challenge Family laat weten dat de Challenges uiteenlopend zijn, de ene keer sportiever en de andere keer juist meer creatief. ,,Maar je hoeft zeker niet de snelste te zijn. Het draait allemaal om een gezonde levensstijl en creativiteit.”

Deelname is gratis en deelnemers ontvangen daarnaast tien procent korting op de webshop van Challenge Family. Alle informatie en de wekelijkse Challenges op de Facebookpagina van Challenge Family.