In deze nieuwe rubriek – waarin we kijken naar Instagram posts – nemen wij jullie mee langs de ups en downs van bekende en minder bekende triatleten. Dat alles met als doel jullie een beetje extra te motiveren in een tijd waarin wat inspiratie waarschijnlijk meer dan welkom is. Vandaag kijken we naar een post die Gustav Iden deelde, nadat hij menig triathlonfan verraste met de winst bij het WK 70.3 in Nice vorig jaar. De Noor begon aan de wedstrijd zonder fietssponsor en eindigde met een stapel aan sponsorvoorstellen van praktisch ieder merk en een gigantische Taiwanese fanbase dankzij zijn pet.

,,Bizar hoeveel er veranderd is sinds deze foto werd genomen”, schrijft Iden enkele dagen na zijn overwinning. ,,Ik heb zoveel sponsorvoorstellen, mediaverzoeken en berichten, dat ik het bijna niet bij kan houden! Ik wil al mijn trouwe volgers bedanken die mij al vanaf het begin volgen en alle nieuwe volgers die ik er deze week bij heb gekregen. En natuurlijk een speciaal bedankje voor mijn gekke nieuwe Taiwanese volgers!”

Eerder deden we al motivatie op via Tim Don en Jan Frodeno.