Nadat eerder al de inschrijving voor Ironman 70.3 Maastricht werd geopend, opent Ironman nu ook de inschrijving voor Ironman 70.3 Westfriesland, Ironman 5150 Westfriesland en Ironman 5150 Maastricht. Vanaf 14:00 uur kunnen atleten zich inschrijven voor deze wedstrijden.

Organisator Vincent van der Stouwe toont zich in ieder geval tevreden met het opengaan van de inschrijvingen:  “Na het bewogen jaar dat we achter de rug hebben, is het voor iedereen een opluchting dat er licht aan het einde van de tunnel te zien is. Niet alleen wij, maar juist de atleten zijn blij als er straks weer geracet kan worden.”

Voor de Ironman 70.3 Westfriesland en de Ironman 5150 Westfriesland is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar. Wedstrijddirecteur Rob Frambach licht toe: “Gezien het feit dat we de wedstrijden van afgelopen jaar noodgedwongen moesten verplaatsen, zijn de eerste 2000 startbewijzen vergeven aan atleten die eigenlijk vorig jaar hun prestatie zouden leveren in Westfriesland. Dit houdt in dat er nog weinig plekken beschikbaar zijn, en de wedstrijd naar alle waarschijnlijkheid snel uitverkocht wordt.”