We hebben de Frysman gehad, Ironman Maastricht net achter de rug, maar over minder dan een maand staat de derde en laatste Long Distance triathlon van het land op het programma. Dan hebben we het natuurlijk over Challenge Almere-Amsterdam. In het weekend van 7, 8 en 9 september staat Almere – en de polder – weer helemaal in het teken van dit evenement.

Goed nieuws voor de circa 3500 deelnemers, want de organisatie heeft vandaag bekend gemaakt een nieuwe ‘nutrition partner’ te hebben gevonden in SANAS. Dit merk, zeer bekend in BelgiĆ« en in Nederland flink in opkomst, zal zowel op het fiets- als loopparcours de verzorging van sportvoeding op zich nemen. De atleten zal zowel ISO-drank als gelletjes aangeboden worden, vanzelfsprekend in diverse smaken. 

SANAS is ook de sponsor van Team4Talent, de ploeg waar Evert Scheltinga deel van uitmaakt. Scheltinga start uiteraard ook in Almere en is meer dan tevreden met de nieuwe nutrition partner van Challenge Almere-Amsterdam. ,,Ik ben blij dat SANAS de sportvoeding in Almere gaat verzorgen. Ze luisteren altijd aandachtig naar de feedback die wij geven en proberen hun producten constant te verbeteren. Dat maakt het echt topvoeding voor zowel professionele als recreatieve triatleten. Ik heb jaren gesteggeld met mijn voeding, dus weet inmiddels dat dit echt het ‘vierde onderdeel’ van triathlon is.” 

Tijdens de expo, voorafgaand en tijdens Challenge Almere-Amsterdam, zal SANAS ook aanwezig zijn. De stand zal bemand worden door diverse Team4Talent-atleten en zij zullen daar vragen van bezoekers beantwoorden. Je kunt via de website van Challenge Almere-Amsterdam een proefpakket van SANAS bestellen.