Kristian Blummenfelt, Gustav Iden, Lionel Sanders, Joe Skipper of toch een outsider? Daniela Ryf, Anne Haug, Lucy Charles of wordt het toch iemand waar minder kenners rekening mee houden? Wie winnen dit jaar het WK Ironman op Hawaii? En wie zetten de snelste splits per onderdeel neer? Wat verwacht je qua eindtijden?

Je raadt het al: het is weer tijd voor onze jaarlijkse Ironman Hawaii poule. Je vindt de poule hieronder: let op, we hebben twee formulieren gemaakt; ééntje voor de vrouwenrace en ééntje voor de mannenrace.

Je kunt de formulieren tot een uur voor de start invullen. Dat loont zeker de moeite, want we hebben meer én grotere prijzen dan ooit klaarliggen voor de winnaars. Daarom via deze weg alvast héél veel dank aan TrueKinetix, Challenge Almere-Amsterdam, Tri2one Coaching, Challenge Family, AthleteSportsWorld én Canyon voor het beschikbaar stellen van deze geweldige prijzenpot (zie onder de linkjes naar de Poules de prijzen die je per positie kunt winnen). Via onderstaande linkjes vind je ook precies hoe de puntenverdeling is opgebouwd. Bij gelijke stand, wint diegene die als eerste zijn formulier heeft ingevuld.

Vul hier de Poules in:

Ironman Hawaii Poule vrouwenwedstrijd: vul hier jouw voorspellingen in

Ironman Hawaii Poule Mannenwedstrijd: vul hier jouw voorspellingen in

Prijzenpakket, met dank aan TrueKinetix, Challenge Almere-Amsterdam, Tri2one Coaching, Challenge Family, AthleteSportsWorld en Canyon

De lezers met de beste voorspellende vermogens winnen prachtige prijzen. Hieronder per positie de prijzen:

1: TrueKinetix TrueTrainer MAX ter waarde van 1999 euro

Diegene die de meeste punten verdient, hoeft zich geen zorgen meer te maken over de wintermaanden. Dankzij TrueKinetix fiets jij vanaf eind oktober thuis op de gloednieuwe TrueKinetix TrueTrainer MAX: een geavanceerde indoor trainer ter waarde van maar liefst 1500 euro! Meer over deze TrueTrainer MAX vind je in dit artikel of via onderstaande video:

Tekst gaat verder onder afbeelding

2: Gratis startbewijs Middle Distance Challenge Almere-Amsterdam

Op 9 september 2023 meedoen aan de Middle Distance van Challenge Almere-Amsterdam? Zorg dat je de 3athlon Ironman Hawaii Poule zo aandachtig mogelijk invult, want diegene die als tweede eindigt, wint een gratis startbewijs voor deze oudste wedstrijd van Europa en grootste wedstrijd van Nederland!

Tekst gaat verder onder afbeelding

Challenge Almere-Amsterdam (Foto: José Luis Hourcade)

3: Personal Swim Training Tri2one Coaching

Iedere triatleet kan winst behalen met een zwemanalyse. Zeker als je je laat begeleiden door de ervaren coaches van Tri2one Coaching. Als je de 3athlon Ironman Hawaii Poule als derde eindigt, krijg je een gratis Personal Swim Training in het Tri2one Coaching filiaal in Amsterdam en kun je genieten van het prachtige zwembad dat je daar tot je beschikking hebt. 3athlon.nl nam eerder al eens de proef op de som en hier kun je zien hoeveel winst een dergelijke analyse je kan opleveren!

Tekst gaat verder onder afbeelding

Tri2one Personal Swim Training

4: Gratis startbewijs Middle Distance Challenge Malta

Afgelopen zomer was het niemand minder dan de Nederlander Niek Heldoorn die Challenge Malta op zijn naam schreef. Wie wint de wedstrijd volgend jaar? Wie dat ook gaat zijn; als jij als vierde eindigt in de 3athlon Ironman Hawaii Poule, win je een gratis startbewijs voor deze wedstrijd!

Tekst gaat verder onder afbeelding

Challenge Malta (Foto: 3athlon.nl)

5: AthleteSportsWorld cap + Sporcks sokken naar keuze

Het is altijd leuk om er tijdens het trainen tof uit te zien en dat gaat zeker lukken dankzij deze toffe pet van AthleteSportsWorld, om over de sokken van Sporcks nog maar te zwijgen. Eindig jij als vijfde in de poule? Je wint dan niet alleen de AthleteSportsWorld pet, maar mag ook één paar sokken kiezen uit de volgende vijf verschillende Sporcks modellen: Sporcks Flaming Groen, Sporcks Lima Limon Orange, Sporcks HR Blauw, Sporcks Sexy Rood, Sporcks Legend Blauw.

Tekst gaat verder onder afbeelding

AthleteSportsWorld

6: Canyon Hoodie

Wil je met de koude wintermaanden op komst een lekkere comfortabele hoodie aan? Ga dan vooral voor deze toffe versie van Canyon, misschien wel het populairste merk binnen de triathlonwereld. Je krijgt het niet alleen warm, maar je ziet er ook nog eens meer dan stijlvol uit in deze prachtige trui!

Tekst gaat verder onder afbeelding

Canyon Hoodie

7: AthleteSportsWorld cap + Sporcks sokken naar keuze

Het is altijd leuk om er tijdens het trainen tof uit te zien en dat gaat zeker lukken dankzij deze toffe pet van AthleteSportsWorld, om over de sokken van Sporcks nog maar te zwijgen. Eindig jij als zevende in de poule? Je wint dan niet alleen de AthleteSportsWorld pet, maar mag ook één paar sokken kiezen uit de volgende vijf verschillende Sporcks modellen: Sporcks Flaming Groen, Sporcks Lima Limon Orange, Sporcks HR Blauw, Sporcks Sexy Rood, Sporcks Legend Blauw.

Tekst gaat verder onder afbeelding

AthleteSportsWorld Sporcks

8: Boek ’40 jaar Holland Triathlon: van pionieren tot Almeerse traditie’

Vorig jaar vierde Challenge Almere-Amsterdam een speciaal jubileum: toen vond de veertigste editie van de wedstrijd in Almere plaats. Ter ere van die mijlpaal schreven Romy Louise van Schooneveld en Tim Moria namens 3athlon.nl het boek ‘40 jaar Holland Triathlon: van pionieren tot Almeerse traditie‘ en die win jij als je achtste wordt in de 3athlon Ironman Hawaii Poule!

Tekst gaat verder onder afbeelding

Boek 40 jaar Holland Triathlon: van pionieren tot Almeerse traditie.

9: AthleteSportsWorld cap + Sporcks sokken naar keuze

Het is altijd leuk om er tijdens het trainen tof uit te zien en dat gaat zeker lukken dankzij deze toffe pet van AthleteSportsWorld, om over de sokken van Sporcks nog maar te zwijgen. Eindig jij als negende in de poule? Je wint dan niet alleen de AthleteSportsWorld pet, maar mag ook één paar sokken kiezen uit de volgende vijf verschillende Sporcks modellen: Sporcks Flaming Groen, Sporcks Lima Limon Orange, Sporcks HR Blauw, Sporcks Sexy Rood, Sporcks Legend Blauw.

Tekst gaat verder onder afbeelding

AthleteSportsWorld Sporcks

10: Gratis 3athlon T-shirt

Ook als tiende in de 3athlon Ironman Hawaii Poule win je nog een prijs: je mag een gratis 3athlon T-shirt uit onze webshop uitzoeken. Je kiest zelf  uit de vier verschillende opdrukken, de kleur én maat!

3athlon T-shirt