In deze rubriek – waarin we kijken naar Instagram posts – nemen wij jullie mee langs de ups en downs van bekende en minder bekende triatleten. Dat alles met als doel jullie een beetje extra te motiveren in een tijd waarin wat inspiratie waarschijnlijk meer dan welkom is.

Ieder nadeel heeft zijn voordeel, zoals Johan Cruijff gezegd zou hebben. Zelfs in een tijd waarin een lichtpuntje soms lastig te ontdekken is, lukt het triatleet Daniel Bækkegård om er iets positiefs uit te halen. ,,Ik vind de ontspannen sfeer die er nu hangt – doordat er geen wedstrijden zijn – eigenlijk wel fijn”, schrijft de Deen op zijn Instagram. ,,Ik breng veel meer tijd door met mijn trainingsmaatjes en er is meer positieve energie om van het trainingsproces zelf te genieten. Absoluut iets wat ik moet proberen vast te houden wanneer het hele circus weer begint. Niets is zo slecht dat het niet ergens goed voor is.”

Eerder deden we al motivatie op via Tim Don, Jan Frodeno, Gustav Iden, Elmar SprinkJamie Riddle, Hans Christian Tungesvik, Erik-Simon Strijk en Quinty Schoens