In deze rubriek – waarin we kijken naar Instagram posts – nemen wij jullie mee langs de ups en downs van bekende en minder bekende triatleten. Dat alles met als doel jullie een beetje extra te motiveren in een tijd waarin wat inspiratie waarschijnlijk meer dan welkom is. Al voelen we mee in haar pijn, toch krijgen we gek genoeg ook zin om te trainen na het zien van onderstaande video van Quinty Schoens, waarin zij wel heel erg diep gaat (de derde visual van de instagram post, red.).

,,Na een trainingsblok van drie weken, sluiten we de laatste week altijd af met een herstelweek. In de laatste twee dagen van deze herstelweek doen we wat testjes, vooral zwem- en fietstesten in mijn geval”, legt Schoens uit op haar Instagram. ,,Vandaag deed ik een maximum indoor fiets- en lactaattest. Ik moest natuurlijk heel diep gaan en ik boekte wat mooie vooruitgang als het aankomt op mijn wattage en lactaat ten opzichte van de laatste test in december. Morgen (vandaag op het moment van schrijven, red.) heb ik nog een fietstest met één minuut en vijf minuten all out op de weg. Swipe om wat echte pijn te zien aan het einde van de test.”

Eerder deden we al motivatie op via Tim Don, Jan Frodeno, Gustav Iden, Elmar SprinkJamie Riddle, Hans Christian Tungesvik en Erik-Simon Strijk.