Zie vanavond live toe hoe triatleten het virtueel tegen elkaar opnemen in de laatste van vier wedstrijden van de Zwift Pro Tri Race Series 3. Vanaf 20.00 uur is de race te volgen via onderstaande link.

Voor deze afsluitende wedstrijd starten de atleten met een pittige 11,2 kilometer fietsen over de heuvelachtige Whole Lotta Lava route binnen Zwift’s Watopia. Voor het tweede deel van de wedstrijd verplaatsen deelnemers zich naar de loopband om 6,7 kilometer te lopen over de That’s Amore route, wederom in Watopia. De race wordt besloten over 1,9 kilometer fietsen in Crit City’s Downtown Dolphin.

Bij de mannen staat Antony Costes er in het algemeen klassement het beste voor, dankzij zijn overwinning in de tweede en derde wedstrijd. Zijn grootste tegenstander is Jackson Laundry, winnaar van de eerste race. Deze wedstrijd zakte Costes achteraf in de ranking aangezien hij het looponderdeel oversloeg.

Bij de dames is Lucy Charles, die de eerste twee races won, absoluut een favoriet voor de winst vanavond. Echter haalde haar veertiende plek van vorige week haar algemene score drastisch omlaag. Meredith Kessler finishte daarentegen constant voorin het veld met twee tweede plaatsen en één overwinning.

Alle actie bekijk je hier vanaf 20:00 uur live!