De ene atleet vond het te gek en de ander wat minder en precies datzelfde ging op voor het publiek: de Super League Triathlon in Rotterdam had volledig indoor een bijzonder format en iedereen had daar zijn of haar eigen mening over. Eén ding is wel zeker: het event werd bijzonder goed bekeken.

Super League Triathlon maakte vandaag namelijk wat interessante cijfers bekend, waaruit blijkt dat het event een enorm bereik had. Zo werden de video’s die SLT deelde in de weken voorafgaand aan de wedstrijd maar liefst 3.6 miljoen keer bekeken, werden de social media posts zelfs 19 miljoen keer bekeken en hebben 600.000 mensen de races live gevolgd via YouTube en Facebook. Om die wedstrijden live uit te zenden in 162 landen, was er ruim 100 uur aan uitzendtijd nodig.

Eerder schreven we al over hoe het met de techniek achter de Super League Triathlon in Rotterdam zat. Daarnaast hadden we reacties van zowel Marco van der Stel, Donald Hillebregt als Quinty Schoens. Natuurlijk vind je op 3athlon.nl ook de uitgebreide wedstrijdverslagen van zowel de mannen- als vrouwenrace.